D. <span> blond, good-natured, and an accomplished liar</span>
Answer: The first one I think
Explanation: because i feel like it’s right I have a gut feeling
I think you forgot to add the passage along with the question. I am answering the question based on my knowledge and research. "She is gloomy and depressed" is the one among the following choices given in the question that is how Sally's <span>mood correspond to the setting, as described in the passage.</span>
1. copyright
- <span><span>sole right granted to an
individual who invents a good or service
</span>2. intangible - </span><span>cannot be touched
3. intellectual
property - </span><span>intangible assets that result from creativity
4. patent
- </span><span><span>sole right to publish or sell a form of artistic work </span>
5. piracy - </span><span><span>theft of intellectual property
</span>6. royalty - </span><span><span>payment to a person with a copyright or patent to use his or her
product
</span>7. tangible - </span><span>can be touched
8. trademark - </span><span><span>word or words, symbol, or design that identifies a certain good or
service
</span>9. trade secret
- </span>something that gives a producer an economic
advantage over other producers
"Unchangeable truth" is something that must be accepted; it must be faced in order to be conquered. Whether it is a prejudice someone holds against you, or a mistake you made in the past, you must be willing to address it in order to change it. The truth cannot be denied, but it can be changed. Hope this helps!