B. Integrity
You’re welcome ;)
Answer:
D
Explanation:
Choice A would make sense for the first sentence, but not the rest. Choice B is supported by the part of the passage that says, "...I am weightless again, flying past the other runners". The choice C isn't supported whatsoever because the passage does not say whether or not Squeaky wins, nor does it talk about working hard to prepare for the race. The choice D is supported by the positive self-talk and the resulting physical response (running faster) that the passage describes. This is why I believe D is the best answer.
D. Success is possible if one truly believes in oneself
A (do not notice the sign on the wall)
Answer:
Explanation:
is naked feet warm by the fire, rubbing them at first, of course, with snow. The fire was a success. He was safe. He remembered the advice of the old-timer on Sulphur Creek, and smiled. The old-timer had been very serious in laying down the law that no man must travel alone in the Klondike after fifty below. Well, here he was; he had had the accident; he was alone; and he had saved himself. Those old-timers were rather womanish, some of them, he thought. All a man had to do was to keep his head, and he was all right. Any man who was a man could travel alone. But it was surprising, the rapidity with which his cheeks and nose were freezing. And he had not thought his fingers could go lifeless in so short a time. Lifeless they were, for he could scarcely make them move together to grip a twig, and they seemed remote from his body and from him.