E? If there’s only one letter in it than it’s the letter u stated
The evidence that bulbs regenerate in the summer comes from Collective School Garden Network in its summary of the perennial plant.
The Collective School Garden Network or formerly known as California School Garden Network helps young people to understand the essence of choosing fresh and healthy foods. These people are educated at a young age, so they understand how important good nutrition is for people,
The excerpt the article provides evidence that supports this claim is "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt is an extract from a story or a passage. The excerpt is taken from the story, then questions are made from that excerpt to answer.
The correct options are attached here:
A. "the Swedish academy's decision to honor Dylan set off an online debate."
B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
C. "dylan is of course enormously influential." “The Nobel is given for a body of work."
Thus, the correct option is B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
Learn more about excerpt
brainly.com/question/16376024
#SPJ1
He could be recalling his childhood