a person's face or facial expression.
Answer:
Children living in poverty experience the daily impacts that come easily to mind — hunger, illness, insecurity, instability — but they also are more likely to experience low academic achievement, obesity, behavioral problems and social and emotional development difficulties
The answer is D because it can also be two separate sentences
Answer:
1 Roger Federer is the best tennis player to have ever lived
Answer:
By reading the second passage, the reader can better understand the first passage when they refer to children being sent to childless couples. In the first passage, the author describes everything the second passage is referring to.
Explanation:
^