help me on mine and i will do yours
I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.
Answer:
The "intangible factors" that help to perpetuate inequality were tied to the role that education plays in forming students to be successful and fully participatory in our society. The separate but equal idea of segregated schools denied black children the same opportunities and level of inclusion.
Explanation:
One of the most famous Supreme Court rulings in the United States was the Brown v. Board of Education decision that was authored by Chief Justice Earl Warren. In the decision, Justice Warren stated there were tangible aspects that were equal between segregated schools, like teacher salary and the infrastructure, but that there was a whole intangible dimension to the practice of segregation that denied African American students the same values and cultural environment because separate educational facilities are inherently unequal.
Answer:
space exploration
Explanation:
it would not be a key threat