Answer:
D because it corresponds in some way
Explanation:
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
3
Explanation:
1. treat in a way that is apparently kind or helpful but that betrays a feeling of superiority.
2.
frequent (a store, theater, restaurant, or other establishment) as a customer.
Answer:
The old system has died, and a new society will depend on racial cooperation.
Explanation:
In this story, we see an example of irony. The story shows us that the white family believes in the traditional way of being. They have internalized the idea that white people are superior to black people, and that this makes them natural masters and rulers. This idea of white supremacy is exemplified in the white boy. However, when the white boy's body is trapped in a barbed wire fence, this is a symbol of the death of the old regime and the beginning of a new era. This new era is represented by the cooperation that can be seen between the white parents, and the black servants.