The excerpt the article provides evidence that supports this claim is "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt is an extract from a story or a passage. The excerpt is taken from the story, then questions are made from that excerpt to answer.
The correct options are attached here:
A. "the Swedish academy's decision to honor Dylan set off an online debate."
B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
C. "dylan is of course enormously influential." “The Nobel is given for a body of work."
Thus, the correct option is B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
Learn more about excerpt
brainly.com/question/16376024
#SPJ1
Metaphor - Refers to touching the moon
Anaphora - Both the sentences starts with “he”
Answer:
A fairy tale adventure about a beautiful young woman and her one true love. He must find her after a long separation and save her. They must battle the evils of the mythical kingdom of Florin to be reunited with each other. Based on the William Goldman novel "The Princess Bride" which earned its own loyal audience.
Explanation:
Answer:
Open door policy
Explanation:
If the leader has an open door policy it allows for the employees to feel they can voice their concerns, questions and other points and be heard.
Answer:
B would be the best for an informational text