Answer: Fictional character
Explanation: The James Bond series focuses on a fictional British Secret Service agent created in 1953 by writer Ian Fleming, who featured him in twelve novels and two short-story collections.
Answer:
1. Is she coming to the party?
2. Have they accepted the invitation?
3. Is it disgusting?
4. Are the players tired?
5. Is Rahul walking on his treadmill?
6. Will he be late for football practice?
7. Is she in the changing room?
8. Is the little girl playing with her doll?
9. Have I been to Manhattan?
10. Was she badly injured?
Explanation:
basically you need to find the subject (is, have, will, was, were, etc. and put it on the front of the sentence, followed by the question mark at the end
Answer:
'Today was my first day at the Kellers estate. Already I have made great acquaintance with my new student Hellen. The pore soul, both blind, deaf, and mute, she has hardly anything to do but cause trouble and tie up her mother from her work. I feel that this is a great mission for me, for It will humble me and teach me patience as I sit in this locked room for which Hellen has confined me to. Also, I have found Hellens parents the most arguable. We had fallen under the subject of the great Civil War, and the idea of slavery. It horrifies me to know that the Kellers themselves have not only have followed to the trade of slavery, but owned a bunch slaves for their own estate. I do hope, that this topic does not come up again.'
Explanation:
Answer: There are many literary and rhetorical devices used in the passage.
They are as follows:
Metaphor- A metaphor is a rhetorical device that makes an implicit comparison . It helps create a mental image of the effect of comparison.
The words- shadow, harbingers, horizon
Personification- This literary device contributes human traits to non human entities.
In the passage 'sun' is personified in the statement, ' it was going to Sainsbury at such an unlikely time of the year. '
'Umuofia which had dozed in the noon day haze'.
'they were the harbingers sent to survey the land.'
Simile - It is is a rhetorical device that makes an explicit comparison .
'slowly moving mass like a boundless sheet of black cloud '; tiny eyes of light like shining star dust.
Visual imagery- It is a literary device that helps create a visual image, a pen picture of a situation or landscape through words.
The concluding line of the passage completes the visual image-it was a tremendous sight, full of power and beauty.
Explanation:
The only word the makes sense would be 'defined'. Sorry if I am wrong.