Answer:
I do not quite know this answer, but I will try my best to help out..
Explanation:
Because the tomb was built so long ago without modern day tools and technology, it probably took many people a very long time to build it.
Hope it helps.
Answer:
to Find the Main Idea
:
1) Identify the Topic.
2) Summarize the Passage.
3) Look at the First and Last Sentences of the Passage.
4) Look for Repetition of Ideas.
Explanation:
The Atlantic Ocean is the smallest ocean Bordering the U.S
Answer:
Agreeing with the majority
Explanation:
To think critically is not to negatively evaluate and critically judge anyone. In fact, critical thinking is actually a misnomer-it is anything but critical, meaning negative or judgmental. ... Otherwise, the mind is fixated upon some idea that it then believes to be true by purely having thought of it!
<em><u>Please</u></em><em><u> mark</u></em><em><u> my</u></em><em><u> answer</u></em><em><u> as</u></em><em><u> the</u></em><em><u> brainliast</u></em><em><u> answer</u></em>
Mosquitoes require water to breed, and blood to fertilize eggs.