1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
DIA [1.3K]
3 years ago
14

2. Young adults (those under 18) are protected by the law, even when they break the law. In most states, people under the age of

18 can be charged with breaking the law, but they can receive lesser punishments than adults committing the same crimes. One of the reasons is that young people are too immature to make adult decisions. They are more likely to make mistakes and should not be punished as harshly for these mistakes. In your response, argue against this point of view. Use the rhetorical device logos to prove that young adults should be treated the same as adults. Be sure to introduce your point of view in the topic sentence, support your viewpoint with details, address the counter-claim presented in this prompt, and end your response with a concluding statement
English
1 answer:
Kamila [148]3 years ago
3 0

Law should provide the means necessary for the victims (direct and indirect) to be repaid for the damage suffered. Therefore, the age of those who committed the crime(s) should not matter at all, for the damage done to the victim and society remains of equal amount and importance.

It´s a fact the law was designed to protect people under 18 due to their mental maturity but it is possible to assume the maturity necessary to commit the crime is equivalent to maturity necessary to understand it´s consequences and to accept responsibility for one´s actions.

You might be interested in
Many students believe that removing soda and junk food from vending machines takes away our right to choose snacks for ourselves
Alborosie

The word or phrase that best connects the ideas in the sentences in question is D, that is, your anwer would be "in contrast".  

The first part of the passage shows that we should have the right to choose sodas or snacks if we want to, we should be given the right to do that. On the contrary, the second part of the passage talks about that sometimes having too many options is not a good thing and it makes us unable to make the right choice.

5 0
3 years ago
Which would be the best question to ask after reading paragraph 6? What other famous people have been poisoned by arsenic? How c
kykrilka [37]
If this was the missing paragraph 6:
<span>"The details of Napoleon's death are unclear. However, there is no question that people today are getting ill and dying from arsenic poisoning. Arsenic compounds occur naturally in the earth's makeup. Contamination of ground water has been found in many countries, including Argentina, Chile, China, India, Mexico, Taiwan, Thailand, and even the United States. It is a global problem." 
</span>
<span>The best question to ask after reading paragraph 6 is:
How did the ground water in these countries become contaminated? 

It is the best question because the contamination has already reached numerous countries and it should be stopped before it becomes a bigger global problem by contaminating other countries. </span>
8 0
3 years ago
Marshmallows
vfiekz [6]

Answer:

B

Explanation:

It covers the thesis of the paragraph very well, so that is why i would choose it. It is not nessasarily about the Egyptians, but about how the recipe changed over time.

hope this helps :)

7 0
3 years ago
What effect does knowing the true background of the photo have on the reader? Check all that apply.
ki77a [65]

Answer:

Explanation:

Due to various misrepresentaion and dismination of media content, true background story will be effective because it will shock the reader into action which will make them to consider checking and searching for fact themselve than depending on the media.

The following are the effect of knowing the true background of the photo have on the reader:

It makes the reader consider the idea that the media doesn’t always tell the true story.

It shows the reader that when it comes to persuasive media, you can’t always trust what you see.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What kind of change might driving law need to account for over time?​
Valentin [98]

Answer: Age of allowed drivers, fatalities from driving, and different things drivers do that become "illegal" while behind the wheel :)

Explanation: hope this helps:D

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Can u give me 5 similarities about a zebra an a tiger plz plz hurry i need it
    15·2 answers
  • Explain one positive social impact for lacal people
    9·1 answer
  • HELP MEEE PLZZZZ!!!!!!!!!
    6·2 answers
  • In paragraph writing or a journal response is an italic format good or bad?
    7·1 answer
  • Find missing exponent (b^2 = b^-6
    5·1 answer
  • Match the description to the term.
    9·1 answer
  • In the book “The Most Dangerous Game”. Why does Rainsford leave the chateau? And what does he do after?
    5·1 answer
  • What does Capulet say about Romeo?
    11·2 answers
  • Which type of sentence is this?
    7·1 answer
  • 1. The story conveys the view that Balboa and the settling of the New World are bound together through statements such as "As he
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!