Assimilation occurs when an immigrant learns to speak the host country's official language.
This is because assimilation is the work of taking in and understanding information or ideas to the fullest.
Therefore, your answer would be A.
hope this helps!
1. Sole proprietorship
2.control
3. profit
I think this this correct if not please correct me
I belive both are... I am taking the class now...
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.
Middle English speakers adapted "socour," the predecessor of "succor<span>," from the Anglo-French sucors, which essentially had the same meaning as our modern word. "Sucors," in turn, derives from the Medieval Latin succursus, itself a derivative of the Latin verb succurrere, meaning "to run to the rescue or "to bring aid."</span>