1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
faust18 [17]
3 years ago
14

Read the sentence

English
2 answers:
Alchen [17]3 years ago
7 0
The answer is C. Do, The flowers do need water
Irina18 [472]3 years ago
5 0
C. do because does wouldn't be plural and were and was don't make sense 
You might be interested in
Q 2: Comprehension Passage:
Mice21 [21]

We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.

According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.

<h3>What are dolphins?</h3>

Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.

We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.

Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205

4 0
2 years ago
With Raghu in pursuit of the other kids, the innocent game of hide and seek in Anita Desai's "Games at Twilight" almost resemble
Varvara68 [4.7K]
The word "With Raghu in pursuit" pursuit means chase so its saying that their being chased
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
How do judicial reviews in the dissent differ from those in the majority opinion?
nexus9112 [7]
The right answer for the question that is being asked and shown above is that: "D. The majority opinion uses lower courts' decisions on the same case as evidence." judicial reviews in the majority opinion differ from those in the dissent is that the majority opinion uses lower courts' decisions on the same case as evidence.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why was Shakespeare’s assumed death date suspicious?
Anuta_ua [19.1K]

Answer:

William Shakespeare died on 23 April 1616, his 52nd birthday. In truth, the exact date of Shakespeare's death is not known but assumed from a record of his burial two days later, 25 April 1616. The last months of Shakespeare'slife were embroiled in scandal after his daughter Judith's husband, Thomas Quiney, was brought before the church court at Holy Trinity. Thomas was made to do penance for getting another women pregnant who then died in childbirth - a likely reason behind Shakespeare rewriting his will on 25 March 1616. Within weeks of writing his new will, William Shakespeare was dead.

3 0
3 years ago
Read the excerpt from Susan B. Anthony's "On
Gemiola [76]
A is the correct answer
4 0
3 years ago
Other questions:
  • What happens to the conflict in a story during the rising action?
    6·1 answer
  • What is the purpose of stage directions?
    15·1 answer
  • What is the definition of desperation?
    11·2 answers
  • Can something abstract be perceived by one or more of the five senses.
    6·1 answer
  • What do the examples that hitchcock uses in paragraph 3 and 4 and 6
    13·1 answer
  • Is this an iambic? The ocean symbolized his death.
    6·1 answer
  • Joe is revising his essay. Joe is revising for __________
    6·2 answers
  • What type of body do you find in secondary aquatic animals​
    10·1 answer
  • Which question is not answered in the article?
    12·1 answer
  • 4. Which statement is true about reviewing facts for relevance?
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!