The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
The correct answer is Hamilton feared that those tasked with creating the new Constitution would oppose reforms that limited their power.
Because in the quote he mentions as one of obstacles the resistance of men, which would be already holding power in establishments and that might have their power threat to be diminished.
He made the basketball team I think is the correct one.
Answer:
I can only give some pointers, so I'll give 3 (3 pointers for 3 paragraphs):
--> I would turn into an animal as I would like to see how they live (food, family life, cleanliness, etc.)
--> I would also want to see if they are wise or not (hunting, sensing danger).
--> I would also want to become more considerate towards that animal.
Hope this helps.
Explanation:
People will look at you and expect you to act according to the stereotype given to you. Stereotypes often force people to believe that that’s the way you should act or that’s the way that these other guys should act. If you fall under a stereotype, you’re often already viewed a way and people believe that’s how you should or could act.