1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
dexar [7]
3 years ago
14

Help!! I don’t understand!!

Spanish
2 answers:
nikitadnepr [17]3 years ago
8 0

Ago Muchas Cosas

1. Escucho

2. Pongo

3. Hago

4. Traigo

5. Veo

6. Supongo

7. Traigo

Completar

1. Salgo

2. Traigo

3. Supongo

4. Oigo

5. Hago

6. Veo

Preguntas

1. Yo salgo a bailar con mis amigos a la discoteca

2. Si, yo veo partidos de beisbol todos los fines de semana

3. No, yo oigo musica moderna

4. Si, yo traigo una computadora portatil a la clase.

5. Yo supongo que sera muy dificil

6. Yo salgo a comer a un resorante que esta por mi casa

Alexxandr [17]3 years ago
8 0
<h2>4.4 Verbs with irregular yo forms</h2><h3>1. Hago muchas cosas. Complete each sentence to choosing the best verb and writing in correct form.</h3>

1. (Yo) ____ un disco de música latina. (oir, suponer, salir)

Answer 1: (Yo) oigo un disco de música latina.

Translation 1: I listen to a Latin music album.

2. (Yo) ____ la hamburguesa y la soda sobre la mesa. (poner, oir, suponer)

Answer 2: (Yo) pongo la hamburguesa y la soda sobre la mesa.

Translation 2: I put the burger and the soda on the table.

3. (Yo) ____ la tarea porque hay un examen mañana. (salir, hacer, suponer)

Answer 3: (Yo) hago la tarea porque hay un examen mañana.

Translation 3: I do the homework because there is a test tomorrow.

4. (Yo) ____ a mi sobrina a mi clase de baile. (traer, salir, hacer)

Answer 4: (Yo) traigo a mi sobrina a mi clase de baile.

Translation 4: I bring my niece to my dance class.

5. (Yo) ____ una película sobre un gran equipo de béisbol. (salir, suponer, ver)

Answer 5: (Yo) veo una película sobre un gran equipo de béisbol.

Translation 5: I watch a movie about a great baseball team.

6. (Yo) ____ a bailar los jueves por la noche. (ver, salir, traer)

Answer 6: (Yo) salgo a bailar los jueves por la noche.

Translation 6: I go dancing on Thursday nights.

7. (Yo) ____ que la película es buena, pero no estoy seguro (sure). (hacer, poner, suponer)

Answer 7: (Yo) supongo que la película es buena, pero no estoy seguro.

Translation 7: I guess the movie is good, but I'm not sure.

8. (Yo) ____ mi computadora portátil (laptop) a clase en la mochila. (traer, salir, hacer)

Answer 8: (Yo) traigo mi computadora portátil a clase en la mochila.

Translation 8: I bring my laptop to class in the backpack.

<h3>2. Completar. Complete these sentences with the correct verb. Use each verb in the yo form once.</h3>

hacer, oir, salir, suponer, traer, ver

1. ___ para la clase a las dos.

Answer 1: Salgo para la clase a las dos.

Translation 1: I leave for class at two.

2. Los fines de semana ___ mi computadora a casa.

Answer 2: Los fines de semana traigo mi computadora a casa.

Translation 2: On weekends I bring my computer home.

3. ____ que me gusta trabajar los sábados por la mañana.

Answer 3: Supongo que me gusta trabajar los sábados por la mañana.

Translation 3: I guess I like to work on Saturday mornings.

4. Por la mañana, ____ música en la radio.

Answer 4: Por la mañana, oigo música en la radio.

Translation 4: In the morning, I listen to music on the radio.

5. Cuando tengo hambre, ___ un sándwich.

Answer 5: Cuando tengo hambre, hago un sándwich.

Translation 5: When I'm hungry, i make a sandwich.

6. Para descansar, ___ películas en la televisión.

Answer 6: Para descansar, veo películas en la televisión.

Translation 6: To rest, I watch movies on television.

<h3>3. Preguntas. Answer these questions, using complete sentences.</h3>

1. ¿Adónde sales a bailar con tus amigos?

Answer 1: Yo salgo a bailar a una discoteca con mis amigos.

Translation 1: Where do you go dancing with your friends?-I go dancing to a disco with my friends.

2. ¿Ves partidos de béisbol todos los fines de semana?

Answer 2: No, solo veo algunos partidos de béisbol.

Translation 2: Do you watch baseball games every weekend?-No, I only watch some baseball games.

3. ¿Oyes música clásica?

Answer 3: No, porque no me gusta la música clásica.

Translation 3: Do you listen to classical music?-No, because I do not like classical music.

4. ¿Traes una computadora portátil (laptop) a clase?

Answer 4: Sí, siempre traigo mi computadora portátil en mi mochila.

Translation 4: Do you bring a laptop to class?-Yes, I always bring my laptop in my backpack.

5. ¿Cómo supones que va a ser el examen de español?

Answer 5: Yo supongo que será muy fácil.

Translation 5: How do you suppose the Spanish test will be?-I suppose it will be very easy.

6. ¿Adónde sales a comer los sábados?

Answer 6: Los sábados salgo a comer a un restaurante.

Translation 6: Where do you go to have lunch on Saturdays?-On Saturdays, I go out to have lunch at a restaurant.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

You might be interested in
Escoge la respuesta correcta.
kaheart [24]
Responder
- Contento
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Yo levanto a las seis de la mañana.<br> O A. me<br> OB. se<br> C. mi<br> D. mí
ira [324]

Answer:

A

Explanation:

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
El español es el segundo idioma más solicitado en las universidades, después del francés. cierto falso muchos niños aprenden fra
Fed [463]
1. Falso, It is the most requested language in universities.
2. Cierto
3. Falso, Due to Spanish being a highly spoken language in the world, most companies have customer service in Spanish.
4. Cierto
7 0
3 years ago
Para que sirve tener derechos​
WITCHER [35]

Answer:

Para llevar un mejor control del Estado,saber cómo regir.

Explanation:

Los Derechos Humanos son elementos esenciales en la vida de cualquier persona, pues fomenta su amplio desarrollo, brindándonos así garantías ante la justicia, libertad de religión, de vivir en un ambiente sano, de forma igualitaria; de vivir saludables y plenos.

8 0
3 years ago
Tu hermano saca buenas notas, él es ____________________.
attashe74 [19]

Answer:

The right answer is, Estudioso.

* Tu hermano saca buenas notas, él es estudioso.

Explanation:

At the time of completing a sentence, it is important to identify the person and the time in which they are being raised, that way it is facilitated to us how we can conjugate the verb within the sentence.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Write a minimum of six sentences in Spanish. Remember to use vocabulary words, adjectives, and chores that you have studied.
    8·1 answer
  • Which of the following pairs are false cognates? (4 points) vaso - vase carro - car trompeta - trumpet teléfono - telephone
    15·2 answers
  • PILAR Hola, Irene. ¿Cómo (1)______? A. IRENE: Muy bien, ¿y tú? ¿Qué tal?B. PILAR: Bien, gracias. Te presento a Pablo.C. IRENE: E
    10·2 answers
  • Please help thank you
    14·1 answer
  • un 69% de alimentos marinos está contaminado por microplasticos, Cuál es el tema principal del texto leido
    5·1 answer
  • Calcule el porcentaje de soluto
    13·1 answer
  • How do you say "I am in high school" In spanish
    5·2 answers
  • Any four measures to control air pollution​
    7·1 answer
  • Help .....,...... smmsmsmsms
    5·2 answers
  • Translate the lights into Spanish in the box below:
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!