The correct option is THE WORD CHOICE DARKENS THE TONE.
From the passage it can be seen that the author took care to use words that will arouse and sustain the suspense of the readers. The word choice in the excerpt gives the passage a dark tone that will raise the curiosity of the reader about the eventual outcome of the event stated in the passage.
15.00 x (1 - 30/100)
= 15.00 x 0,7
= 10.50
The sale price is $10.50
Answer:
she wanted to be the first woman to be in the army for a long time and she said she would be in the same boat as her mother if she had been growing up with the family of the right 7
Answer:
In the beginning of his soliloquy, Hamlet views death as a peaceful liberation from the never-ending agony and constant battery of troubles in life. ... He describes life as a time when he has to “suffer/The slings and arrows of outrageous fortune” and “take arms against a sea of troubles”
Explanation:
Answer:
To hold on to something you have rather than take this risk to get something else that is just plain useless.
Explanation:
The proverb A bird in the hand is worth two in the bush' means that it's better to hold onto something you have rather than take the risk of getting something better which may come to nothing.