1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
MAXImum [283]
3 years ago
13

What is one unique way in which the medium of print, such as magazines and newspapers, can affect a message? A. By allowing the

audience to review information and reflect on it B. By reporting some types of information but ignoring other types C. By limiting the amount of coverage any one topic gets D. By using images and sound to give information context
English
2 answers:
soldi70 [24.7K]3 years ago
7 0

Answer: A. By allowing the audience to review information and reflect on it.

A way in which magazines, newspapers and other types of print media can uniquely affect a message is by allowing the audience to review information and reflect on it. The fact that the message they convey is written down allows the audience to look back on it as many times as they want to. It also allows them to read at the speed they find most comfortable. This can help with comprehension and reflection.

Gekata [30.6K]3 years ago
4 0
The answer is A (apex)
You might be interested in
Read the excerpt from Notes of a Native Son. He had lived and died in an intolerable bitterness of spirit and it frightened me,
d1i1m1o1n [39]

Solution: '...this bitterness was now mine' indicates that effect of racial prejudice are passed down from generation to generation.

The world around a person born into a disadvantaged family sets a conspiracy against him even before they are born and this is passed on to his children.

8 0
4 years ago
Read 2 more answers
Write an essay about “The pros and cons of using the internet to get health information”.
Lorico [155]

As the information age continues to grow, more and more people are beginning to rely on the internet when it comes to learning about things, including their own personal health.

There are many pros when it comes to using the internet as a learning tool. One of the most obvious pros is that the information you can learn about something is nearly endless. If you have a question about something, there is a good chance that you'll be able to find an answer online in a matter of minutes. There are many places online where you can go to get reliable information such as your doctor or other professionals who have websites.

On the other hand, there are also some pretty serious cons when it comes to getting information from the internet. For example, when searching for medical information online, you need to be careful about the kind of website you're looking at because there are a lot of places online where you can't trust the information that is being provided. A great deal of these places get their information from other places online and just reword it and pretend like it's their own for their own gain.

To sum everything up, the internet is a tool that can be used for many different purposes, some good and others malicious. In the case of looking up information about your own personal health, it can be very beneficial to use as a learning tool if you know how to tell the difference between reliable and unreliable sources of information.

4 0
3 years ago
Plz help this due rn
Wittaler [7]

Answer:

1. The seals in the oceans are being studied by scientists.

2. Climate change is rapidly happening according to recent data.

3. The currents in the oceans become stronger around the time of a hurricane.

4. Scientists have been spotted wearing hats while recording data on the effect school has on students mental health

5. When seals preform at the zoo they often wear hats when the weather is warmer.

3 0
3 years ago
Read the passage from Sugar Changed the World.
natta225 [31]

The purpose of the heading in this passage is to distinguish who is telling the story.

Answer: Option D.

Explanation:

‘Sugar Changed the World’ is a novel authored by the husband and wife Marc Aronson and Marina Budos. From the passage we come to know that while having a conversation, Marc and Marina found out that they both have a family history of sugar. The book is all about slavery, sugar, industrialization, and freedom. The main purpose of the heading of the mentioned passage is to draw a distinction between who is telling a story. It makes the readers informed about the author. The ‘I’ in the passage is Marc himself.

8 0
4 years ago
Read 2 more answers
Which theme is best expressed in the gift of the Magi
mihalych1998 [28]
I know one  of the most noticeable theme is love.
3 0
4 years ago
Other questions:
  • Read the excerpt from "The Scarlet Ibis.” After we had drifted a long way, I put the oars in place and made Doodle row back agai
    11·2 answers
  • Is this a complex, compound or simple sentence? While you were sleeping, I watched a movie.
    14·2 answers
  • What is the most effective type of research question?
    8·2 answers
  • HELP PLEASE AND THANK YOU
    12·2 answers
  • Interpretation is something a _______ does in response to a text.
    5·2 answers
  • In writing or speaking, we follow agreed-upon rules, called
    12·1 answer
  • The three principal parts of a verb are the present, past, and past participle.
    7·1 answer
  • How is discipline related to punishment?
    13·2 answers
  • Which question creates the most tension at the end of the story?
    8·1 answer
  • How is irony developed in the text? PLS HELP!!!
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!