<span>The youngest answered him that the ants had at last discovered the doll was filled with honey and, streaming over the piano, had devoured it in a single night. "Since the hands and face were made of Mikado porcelain and were as delicate as sugar," she said, "the ants have probably taken them to some underground burrow and at this very moment are probably wearing down their teeth, gnawing furiously at fingers and eyelids to no avail."</span>
Answer:
В. The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
Explanation:
In the given passage about the adoption of pets from shelters, the author provides different headings under which the main ideas are introduced and explained. This enables the different parts of the text and objective to be organized and easier to be understood.
The whole passage is divided into sections with headings, with a detailed explanation of their corresponding headings/ topics. This enables the relay of the message easier and also more free-flowing and appealing. Moreover, it also stresses the numerous and different points each heading contains but which all relay the message of the need to adopt pets from shelters.
Thus, the correct answer is option B.
God is portrayed by being angry at the sinners.
It's difficult because the sensory feedback corrupts the signal. The example he uses is when using a radio.
Transcript:
" The trouble is these signals are not the beautiful signals you want them to be. So one thing that makes controlling movement difficult is, for example, sensory feedback is extremely noisy. Now by noise, I do not mean sound. We use it in the engineering and neuroscience sense meaning a random noise corrupting a signal. So the old days before digital radio when you were tuning in your radio and you heard "crrcckkk" on the station you wanted to hear, that was the noise. But more generally, this noise is something that corrupts the signal. "
This look hard, good luck on it.