Answer:
C. “The students who would end up the best in their class began to practice more than everyone else: six hours a week by age nine, eight hours a week by age twelve, sixteen hours a week by age fourteen, and up and up…”
Explanation:
This is the only sentence from the excerpt that supports the idea that more practice is better since it leads to greater success. This is shown since the statement says that the students that were the best, ended up practicing more than everyone else.
Hey,
what is the passage about? I could help you!
I am an ELA expert i got a free scholarship to Winthrop for ELA
But I need to know the whole passage
_Faith
Answer:
dosent make sense.
Explanation:
your question does not make sense, maybe try re-wording it?
Thoreau uses several subordinate sentences, preventing the reader from stopping reading and having to finish a paragraph to have a complete understanding.
We can arrive at this answer because:
- Subordinate sentences are sentences that do not have full meaning.
- These sentences need a complement to get a message across to the reader.
- In this case, these sentences reinforce the need to complete the reading, as the paragraph has to be read completely to be understood.
This is directly connected with Thoreau's intention in the text because by using subordinate sentences, he reinforces the idea that the reader has to finish the paragraph to understand the relationship he is establishing between ants and human beings.
More information:
brainly.com/question/22930667?referrer=searchResults