Answer:
I would report to a teacher or tell them if I did that to you how would you feel.But if you fight it would make things worse.
Explanation:
Answer:
Because few people have ever seen it, The Giant Squid is one of the great sea monster mysteries of the deep sea.
Explanation:
i believe it is this one.
<span>We drove to the doctor’s office only to find out that they were closed for the day.
It is not ambiguous it is remote,</span>
Answer:
The rhetorical appeal found in the excerpt is:
C. pathos, because it appeal to audience's feelings of unity and patriotism.
Explanation:
<u>What Churchill is basically saying in the passage is that England will not surrender. That the English people will keep on fighting, even if other countries are being defeated.</u> He does not talk of himself and his qualifications as a leader. He does not explain military tactics or preparations. In this passage, he does not present an argument against Germany. <u>All he does is appeal to his audience's emotions. He makes use of repetition quite efficiently to do so: "We shall". He does not say "I", or "you", it's always "we", helping create a sense of unity. He speaks of strength, of confidence, of endurance and resilience.</u> Having that in mind, the best option is letter C. pathos, because it appeal to audience's feelings of unity and patriotism.
Answer: The view from Mr.Matthews office make guys uncomfortable because he is a weird dude and he is able to see people outside his room quite easily.
Explanation: I just gave an answer off the top of my head.