Answer:
Ustad Bismillah Khan was a Shehnai master of great national and international fame. He was a great musician. Ali Bux, his maternal unde perfected him in music. Shehnai was brought to the classical stage by Ustad Bismillah Khan. He practiced for hours and worked very hard to attain perfection. It was his melodious music that made him the first Indian to greet tire independent India. Ustad Bismillah Khan created many new rags. He was given many awards and he even received the “Bharat Ratna”. He was a true patriot who declined many offers to settle aborad. He was a true artist but a simple man. He had great regard for Hindustani Classical Music.
Explanation:
please mark me as the brainliest
Answer:
A). That of European languages, in both grammar and vocabulary, have.
Explanation:
As per the question, option A displays the correct form of the underlined phrase as it follows the grammatical rules and parallelism that comprehends the meaning of the sentence. The other options either contain parallelism error like in options B, D, and E (as the singular verb 'has' follows the plural noun 'striking differences') or grammatical error like in option C that wrongly employs 'those'. Thus, first option best suits the passage(grammatically) and comprehends the meaning of the passage. Thus, <u>option A</u> is the correct answer.
It could mean that he wants to prevent his son from seeing the monkey's paw.