50 words for each question.
Answer:
<span>B. Singular subjects need singular verbs while plural subjects need plural verbs.
The agreement consists in that the number of the verb and the number of the subject need to be the same: if the subject is singular the verb has to be singular, and if the subjetc is plural the verb has to be plural.
Verb-subject disagreement is a grammatical error.
</span>
Answer:
I don't know the answer but i know it's not Analysis.
Explanation:
Try claim
Considering the passage's content, the most likely reason the author mentions problems in the publishing industry in a paragraph is to let the reader know that "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Here, the author is trying to let the reader knows that currently, there are problems that need to be solved in the publishing industry. However, despite these problems, there is abundant opportunity in the publishing industry.
This was revealed when the author said that "<em><u>Despite reports to the contrary, this is a great time to be in publishing</u></em>."
Hence, in this case, it is concluded that the correct answer is "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Learn more about Passage reading here: brainly.com/question/16835380
Some people on earth, don't get enough water everyday and they have to walk 5km at least to get a bucket of filthy water. So people who have clean water everyday sometimes waste it and pour it into a drain. However, they do not think about the people who actually need it and they take it for granted.