Answer:
save by a what
Explanation:
the question is not complete
Answer:
The setting that is used in this excerpt exemplifies the gothic style because the passage has a clear medieval tone used that can be understood by the reader to portray gothic values and morals. Upon further exploration of the text, it can be understood that the speaker or author meant for this passage to be seen in a darker light than most literature was portrayed during that time period.
Explanation:
xoxo, gossip girl
mwah
Answer:
It shows two sides to his personality
Explanation:
The rise of a merchant class foreshadow the rise of feudalism.
<h3>What is feudalism?</h3>
It should be noted that feudalism, was the combination of the legal, military, economic, and cultural customs that flourished in medieval Europe between the 9th and 15th centuries.
All of it started to alter with the development of the merchant class. While still ostensibly under the control of their primitive overlords, started to amass enough wealth and influence to require more freedom. Many medieval kings did not join them, but those that did tried to stifle and oppress the burgeoning prosperous shipper class.
Therefore, to whom did the shippers swing? Lord, of course! The monarchs saw this as an opportunity to regain control over their rogue vassals. As this trend continued, it elevated sovereignty to the form of unrestrained governance that emerged as the Middle Ages came to an end. Although it is a distortion, it nevertheless conveys the main idea.
Learn more about feudalism on:
brainly.com/question/4141227
#SPJ1