The answer is A it the primary purpose
All of the kids in the group collaborated to get a excellent grade.
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
A nebula is an enormous cloud of dust and gas occupying the space between stars and acting as a nursery for new stars. The roots of the word come from Latin nebula, which means a “mist, vapor, fog, smoke, exhalation.” Nebulae are made up of dust, basic elements such as hydrogen and other ionized gases.
<span>Left
1.The country is hit by a
natural disaster that
destroys its infrastructure.
</span><span>2.There is an acute shortage
of teachers in several of the
country’s states.
Right
</span><span>1.The government starts 50
new medical clinics in rural
areas.
</span><span>2.Seven computer hardware
companies set up new
manufacturing units in the
country.</span>