Answer:
A
Explanation:
Throughout the passage, the author takes the stance that too much gaming is unhealthy and is a bad obsession for young people.
Let's analyze the answer choices.
A.
This choice is correct. The passage states that "young people become obsessed with video games". The author also says that "many gamers play indoors...They rarely do any outside activities, including exercise." If a sentence about the harmful effects of no exercise was added, it would help support the argument that too much gaming is harmful.
B.
This choice is incorrect. This sentence has nothing to do with the fact that excess gaming is bad.
C.
This choice is also incorrect. A release date for the PlayStation 3 doesn't help persuade the readers that too much gaming is not good.
D.
This choice is also incorrect. Games without consoles do not support the argument that gaming in excess is bad.
The best choice is A: A lack of physical activity can lead to obesity and diabetes.
Answer:
Katherine Johnson was one of the most trusted NASA mathematicians; She helped launch the first American astronaut into orbit.
Explanation:
hope this is okay.. :)
Answer: A. False
This is plagiarism.
A better way to do this that is not plagiarism is by reading the paragraph source, putting it away so it's out of sight, then creating a paragraph of your own from scratch using the ideas that you just read.
Answer:
The memorable day of my life would be the day when I came to know I was the second to score the highest in commerce in my town. I could not believe my ears as I never dreamed of such achievements. It was the memorable day of my life because I was able to see the happiness in my mother's eyes. I thought she would cry.
Explanation: