Answer:
See explanation
Explanation:
Universal Model School,
90 Aba Owerri Road,
Aba.
February 6, 2021.
The Chairman,
Osisioma Ngwa Local Council Area,
Aba.
Sir,
URGENT REQUEST FOR INFRASTRUCTURAL FACILITIES
It is with a great sense of urgency that I write this letter to you sir. The state of Abia has been faced with an alarmingly increasing challenge of infrastructural decay over the past twenty years. The responsibility of infrastructural development now mostly lies with the administration of local council areas in recent time.
Sir, The Umungasi district in Osisioma Ngwa Local council area is a hub for major economic activities around the council area. Unfortunately, this district is facing terrible infrastructural decay such as lack of access roads and poor drainage systems. This has threatened to cut off some parts of the district from the rest of the Council area.
Secondly, the Umungasi district is the location where the state civil servants' low cost housing project is to be executed. This means that, in the near future, most of the civil servants in Abia State will move into Umungasi district. This implies more robust economic activities and more development to this district and the Local Council in general. This may not be achieved in the midst of the infrastructural decay currently faced by the district,
It is my sincere plea that you treat this matter as urgent.
Yours Faithfully,
Jude Njoku
Could you please send a few pages of the book or send a link to the book online:)
Answer: Because Sweet Nothings is an expository piece of writing.
Explanation:
Kowalski, the author of Sweet Nothings presents evidence to support weight loss and refute weight loss because her writing is an expository piece of writing.
An expository piece of writing just as the name implies is one that exposes readers to a particular idea or topic. It’s purpose is to inform about and describe a particular subject or idea.
Kowalski, the author of Sweet Nothings may have been expected to stick to a particular side of the subject, that is either present evidence that supports weight loss or the one that refutes weight loss.
Instead, she presented both because her writing is an expository piece informing her readers about the both the advantages and disadvantages of weight loss.
Answer:
Main idea of the text:
Gasoline, diesel, and biodiesel can all be used to run an automobile, however, they are comprised of different substances and can't be used interchangeably to power every automobile.
An appropriate title:
Understanding How Gasoline, Diesel, and Biodiesel differentiate.
Explanation:
The passage contains several key points to understand.
One being the types of fuel, the second being <em>how</em> they power an automobile. Additionally, their flammability, what they are made out of, and how you shouldn't use them interchangeably are all stated. The main idea is the combination of these key points to portray the specific conclusion gathered from the passage.