1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nitella [24]
3 years ago
11

His only fault indeed seems Modesty. If he were less modest, he would be more agreeable, speak louder & look Impudenter;—and

is not it a fine Character, of which Modesty is the only defect?—I have no doubt that he will get more lively & more like yourselves as he is more with you;—he will catch your ways if he belongs to you.
In this passage from “On Making an Agreeable Marriage,” what does Jane Austen say is the problem with Mr. J. P., and what does she advise Fanny to do to change Mr. J. P.?
English
2 answers:
Anastasy [175]3 years ago
5 0

Answer:

Jane Austen finds that the only defect in Mr. J. P. is his modesty.

She then advised Fanny to try to spend more time with the man and see that he might change, becoming more like her.

Explanation:

"On Making an Agreeable Marriage" is the title of the numerous letters that Jane Austen wrote to her niece Fanny regarding her feelings for the girl's future husband. She wrote the letter to show her confusion and yet inquired about the matter where Fanny seemed to be less in love with the man the more he loves her.

In the given passage, Jane mentions that the only problem that she finds in her niece's fiance is that he is too <em>"modest"</em>. The only defect that she can find in the young man is his <em>"modesty"</em> which is not at all a bad thing. But considering the turnabout of Fanny's feelings for the man. It is as if <em>"being secure of him had made you indifferent"</em>, implying that the more he seemed to love her, the more repulsed she was by his love.

She advised her to try to spend more time with him so that it might further lead to his change in his personality. She told her that he might <em>"get more lively & more like yourselves as he is more with you;—he will catch your ways if he belongs to you"</em>. This shows she's in favor of the union and wished she (Fanny) would also see the good man he is, even with her conflicting feelings.  

kirza4 [7]3 years ago
3 0
She approves of him. Austen hopes that Fanny will change her mind soon. Austen encourages the marriage if Fanny feels affection for her fiance Mr  J.P. Austen paraphrases a statement to his niece that if she leaves Mr  J. P, he will suffer for a while, but he won't die from it.
You might be interested in
“They simply know” <br><br> Is this a Phrase, independent clause or dependent clause.
Shalnov [3]
Independent clause this is because they is the subject , know is the verb so simply is the adjective. all a sentence need to stand on its own is a noun and a verb :)your welcome

4 0
3 years ago
In the first paragraph of Passage 1, the main purpose of Douglas's discussion of the growth of the
NemiM [27]

In the first paragraph of Passage 1, the <em>main purpose</em> of Douglas's discussion of the<em> growth of the  territory </em>and population of the United States is to:

  • D. Suggest that the division into free and slave states does not endanger the Union.

Based on the given question, we can see that from the complete text, there is the narration by Douglass that the growth and territorial reach of the United States is important.

With this in mind, we can see that he made this statement so that he can prove that the free and ex slaves were not a danger to the Union.

Therefore, the correct answer is option D

Read more about slavery here:

brainly.com/question/9374853

8 0
2 years ago
Write at least 6 sentences explaining which Roman contribution you think is the most important and why. Explain why it is import
Readme [11.4K]
The Romans unified their country with more than just leadership, for they were the inventors of concrete. Concrete, while a boring topic, was the most useful out of all of Rome’s inventions. Concrete is still used today and is why many ancient Roman buildings are still standing even after centuries of withstanding harsh elements. Rome was not stingy with their inventions, shown by the fact that concrete can be seen being used all around the world. Many countries were more than happy to unite with Rome after seeing their inventions and as a result Rome boosted the rest of the world into the renaissance. Rome may have been known for being cruel and brutal in battle, however we as a society must always be greatful for their inventions as we would not be here today without them.
Also you could talk about how they were the first society to invent democracy, but I didn’t know if you needed inventions or forms of government.
8 0
3 years ago
Hava wants to provide the reason she visited Poland. Considering this, choose the conjunction that would best fit this sentence:
Amanda [17]
The answer is B, because
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Based on the information in this scene, how old is Juliet? *
dsp73

Answer:

maybe the answer is

<h2>thirteen</h2>

<h2><em><u>HOPE</u></em><em><u> </u></em><em><u>IT</u></em><em><u> </u></em><em><u>HELPED</u></em><em><u> </u></em></h2>
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What word means the time period that came after the Industrial Revolution
    6·1 answer
  • Can someone help me out? I'm not a native english speaker so this one challenges me a bit.
    12·2 answers
  • I made a New Year’s resolution to be generous, but I gave in to avarice instead.
    14·2 answers
  • Read the excerpt from " A Ghost Story" in Sketches New and Old by Mark Twain: Question 1) Which quotation from the passage best
    9·1 answer
  • Three characteristics about the Freedom Riders protest
    15·1 answer
  • Read the paragraph below. In your own words, explain how you the author is using sequential order.
    13·1 answer
  • Pilots were not required to wear aviation equipment in their license photos; why do you think Amelia Earhart chose to wear her c
    6·1 answer
  • Part A: Which of the following events most directly leads to the outcome of the myth by "The Moon Goddess"?
    7·1 answer
  • Select the correct texts in the passage. Which two words help find the meaning of the word antiquated in the passage? Jared had
    15·2 answers
  • Two types of joints watch out its 100 ponts and ill mark brainliet
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!