Answer:
ETHICS :
Ethics or moral philosophy is a branch of philosophy that "involves systematizing, defending, and recommending concepts of right and wrong behavior".The field of ethics, along with aesthetics, concerns matters of value, and thus comprises the branch of philosophy called axiology.
Ethics seeks to resolve questions of human morality by defining concepts such as good and evil, right and wrong, virtue and vice, justice and crime. As a field of intellectual inquiry, moral philosophy also is related to the fields of moral psychology, descriptive ethics, and value theory.
Three major areas of study within ethics recognized today are:
1. Meta-ethics, concerning the theoretical meaning and reference of moral propositions, and how their truth values (if any) can be determined
2. Normative ethics, concerning the practical means of determining a moral course of action
3. Applied ethics, concerning what a person is obligated (or permitted) to do in a specific situation or a particular domain of action.
MORALS :
A moral (from Latin morālis) is a message that is conveyed or a lesson to be learned from a story or event. The moral may be left to the hearer, reader, or viewer to determine for themselves, or may be explicitly encapsulated in a maxim. A moral is a lesson in a story or in real life.
Home health outpatient therapy refers to a home health agency providing outpatient therapy, billed to Part B, in the beneficiary's home. This therapy is not under a home health plan of care, but rather an outpatient therapy plan of care.
Answer: a. periodontal ligaments
Explanation:
The periodontal ligament is a bundle of tiny fibers which facilitates the attachment of the cementum of the tooth to the jaw bone. This aids in holding the tooth firmly in it's place that is the socket. Thus it can be said that the periodontal ligament provides the supportive function to the tooth.
Answer:
A) Take whatever action was necessary to combat the danger.
This response would be more likely in the case of an Orwellian culture, which the author states is like "a prison" and "much easier to recognize, and oppose than a Huxleyan [world]."
B) Listen carefully to the commentator and then explain the ideas to others.
The passage suggests the opposite response: "Huxley believed that we are in a race between education and disaster, and he wrote continuously about the necessity of our understanding the politics and epistemology of media, he was trying to tell us that what afflicted people in <em>Brave New World</em> was not that they were laughing instead of thinking."
C) charge that the commentator was irrational or needlessly alarming viewers.
The passage suggests that the commentator would invite this charge: "Those who speak about this matter must often raise their voices to a near hysterical pitch, inviting the charge that they are everything from wimps to public nuisances to Jeremiahs."
D) Be receptive to learning more about the danger.
The viewers would be unreceptive to learning about the danger, because, according to the author, this world would appear benign.
Explanation: