Answer:
1. creating art
2.early humans were able to create permanent agriculture settlement
Explanation:
Answer:
C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.
Explanation:
W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.
The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.
Thus, the correct answer is option C.
<span>One of the first transformations was the shift from agricultural economy to one based on wages and the exchange of goods and services. The second transformation was urbanization. The cities grew as the jobs grew. The debate on slavery emerged as a giant issue. The issue on the rights of states did as well. The Second Great Awakening happened during this time. Westward expansion also occurred. A war on Mexico happened in 1846 to acquire Texas, California, and all land in between.</span>
Area to <span>establish a church</span>