At the next scheduled meeting, the committee will vote on the proposed bill
Answer:
Troubled
Explanation:
Mr. Thomas is confused and frustrated about his situation.
The reasoning that Machiavelli uses in this passage is: Machiavelli uses deductive reasoning by first introducing the conclusion that new rulers must be cruel and then supporting it with evidence.
Deductive reasoning is a form of reasoning where broad generalizations are first made before specific observations are used to corroborate it.
In the passage, we see an example of deductive reasoning because a broad generalization about the cruelty of leaders was first made before examples were used to support it.
Learn more about deductive reasoning here:
brainly.com/question/7284582
1. The phrase that directly states the purpose of the Declaration of Independence is "declare the causes". That is precisely what this document did - it declared the causes for American people to break loose of British colonialism and domination, and to claim their political independence and self-determination.
2. The theme of this passage is best described as: "the British legislature extended an unwarranted jurisdiction over the colonies". The British colonial politics have transcended the boundaries, endangering the Americans' right to self-governance. That is precisely why the Americans wanted to become independent.
3. These lines are an example of ethos. Jefferson uncovers a deep ethical problem that is the basis of the British domination <span>of </span>America. He says that Americans had petitioned (therefore, they had made formal requests, they had tried all the peaceful procedures), but instead of being answered, they had suffered an even greater oppression. His conclusion that such a prince is a tyrant is ethical in nature.
4. These lines are an example of a thesis. He proclaims that they are declaring freedom and independence, so this is a thesis that needs to be explained, argued, expounded - which the document does further below. This statement is a premise which has yet to be proved with facts and arguments.
5. I believe these lines are an example of pathos. He says that people are prone to tolerating their own suffering, in order not to change the situation they are accustomed to. Pathos, as a rhetorical technique, is supposed to provoke an emotional reaction with the listeners/readers. In this case, the audience would identify with the sufferers from the passage, but would also get scared that their suffering might not come to an end. This emotional reaction is supposed to provoke action and support for Jefferson's ideas.