1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
yarga [219]
3 years ago
9

Which quotation is punctuated correctly?

English
1 answer:
mamaluj [8]3 years ago
6 0
Not enough info :(:
You might be interested in
Notice the author's use of the terms infiltrate, deploy,
otez555 [7]

Answer:

Millitary connotation

Explanation:

When observing how the words deploy, task force and infiltrate are used in the passage, it resonates strongly as to establish how children have been negatively affected and influenced by marketing. Hence, the word depicts Millitary connotation aimed at seeing marketing a weapon which could have a bad influence on children and wants them be protected from its menace.

The article talks about the deployment of tween strategy in marketing ; and trying to infiltrate all corners of children's world and also the a task force recommending restriction on adverts targeting children.

All these words, deploy, infiltrate and task force are popular within the Millitary and hence, shows strong repulsion of marketing targeted at children.

5 0
3 years ago
Please help i have autism and i cant focus on tests
yaroslaw [1]

Answer:

the answer is c

Explanation:

ot does not restate thebmain point pf the essay

7 0
3 years ago
What are the similarities between transfix and stare
AVprozaik [17]

The similarity of transfix and stare is the way they view a

certain thing, scenery or person or in other words, the way they are being act out.




7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of these sentences uses correct capitalization
enyata [817]
Where are the options?
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why is it significant that Karen Blumenthal was fortunate enough to have interviewed several people who knew Steve Jobs personal
viva [34]

Answer: It is primary research, and therefore more reliable.

Explanation:

Karen Blumenthal said ''My first job as a business reporter in the early 1980s was covering the beginnings of the personal computer industry, so I learned a lot about all the players, including Apple. As an editor, I oversaw coverage of Compaq and Dell, Apple’s competitors, and I had recently helped a business-school professor with a chapter on Jobs’s management strategy.'' which means that she had a lot of luck since she was able to speak with Steve Jobs co-worker and other people of Apple company. She researched details about his early life through his co-worker and other details about his job with the others.

She was also doing her research through reading magazines and books about Apple company and she got informed by the people who were fanatics about it, for example, her eye doctor.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Does entrepreneurs are the ones creating a jobs? Why?​
    7·2 answers
  • What happened first in the hawaii early settlers?
    8·1 answer
  • Can anyone please explain how to answer a question, like What happens in the story that leads you to believe this?
    14·1 answer
  • She should have donated her time so she could help others. What are the helping verbs in the verb phrases?
    15·2 answers
  • How is a satire different from a fable?
    8·1 answer
  • “what we know so far a timeline of security response at the capitol on jan. 6” article on goog-le then answer once done reading
    14·1 answer
  • Read the passage.
    11·1 answer
  • Hi, haleyasher, you look like my sis
    14·2 answers
  • Select the correct text in the passage.
    5·2 answers
  • ]<br> An author may use dialogue to provide the reader with
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!