The answer would be D correct me if i'm wrong.
Answer:
In his speech, Roosevelt's main purpose was to boost morale after the Pearl Harbor attack. After this event, the American public was worried about the future, and nervous about the possibility of further attacks. Therefore, Roosevelt wanted to reassure Americans that their safety was the military's main concern. He also addresses them in order to explain his reasons for going to war against Japan.
Explanation:
hope this helps!!!!11
volatile
lam just guessing l did'nt read the story yet.sorry
Answer:
Loaded words
Explanation:
In rhetoric, loaded language (also known as loaded terms or emotive language) is wording that attempts to influence an audience by using appeal to emotion or stereotypes.
Loaded words and phrases have strong emotional implications and involve strongly positive or negative reactions beyond their literal meaning
The detail from the passage that best supports the inference that Samoset's visit to the community positively changes the relationship between the colony members and the Native Americans is "<u>Being after some time of entertainment and gifts dismissed, a wjile after he came again...called Massaoit"</u>
<u />
Based on the passage, the colonists had were not able to communicate with the Indians, until Samsoet courageously came up to them and spoke broken English to them that they could understand.
After this visit, they were able to gain a lot of things from their relationship which benefitted them tremendously.
Read more here:
brainly.com/question/24419036