Silas was : A linen-weaver who, as a young man, is falsely accused of theft and thus cast out as a scapegoat from the close-knit church community of Lantern Yard. He settles on the outskirts of the village of Raveloe, his faith in both God and humanity shattered by his experience in Lantern Yard. He quietly plies his trade, an odd and lonely stranger in the eyes of the villagers. Marner is the quintessential miser in English literature, collecting and hoarding the gold he earns at his loom. In the course of the novel his gold is stolen. Some time later, he finds a baby girl, Eppie, asleep at his hearth. His love for this golden-haired foundling child-who, in the novel's most famous symbol, replaces Marner's beloved gold pieces in his affection-facilitates his return to faith and humanity.
The topic sentence from the passage is There are a number of reasons why capital punishment is becoming rare in the United States and this is because it state the main idea of the passage encompassing the main thoughts of the writer in the text which reasons for capital punishment.
<h3>What is a topic sentence?</h3>
A topic sentence refer to the main idea or central idea of a passage or a paragraph that give the background details of what the passage is all about or give the main thoughts of the writer or the author. A topic sentence can be a statement that contain the reason the passage was written.
Therefore, The topic sentence from the passage is There are a number of reasons why capital punishment is becoming rare in the United States
Learn more about topic sentence below
brainly.com/question/5526170
#SPJ1
Answer:
Norgay helped his friend when he is struggling
Explanation:
Norgay supported his friend with the rope, preventing him from falling and encourage him to move forward when he encounter any trouble
You read the book correct? if so just write who they are, What they wanted and if you didn't read the book skim through it and read some paragraphs. What was the problem? Now how did they solve that problem? The book has all the answers.
Having organised notes makes it easier when studying for a test because everything is there and in order. this will in the long run help you remember the notes because they're not all scattered and out of order.