1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
jeyben [28]
3 years ago
8

Hay que adaptarse a los ingredientes desconocidos (unknown). Toma sólo productos purificados (purified). Es importante llevar ro

pa adecuada cuando viajas. Lleva loción o crema con alta protección solar. Lleva tu pasaporte.
Spanish
2 answers:
romanna [79]3 years ago
6 0

Answer:

Sí, es importante acercarse, pero traes lo que quieras. Y sí, trae todo lo demás

kompoz [17]3 years ago
5 0
<h3>Look for correspondences between problems and recommendations in reading.</h3>

Question 1: Hay que adaptarse a los ingredientes desconocidos (unknown).

Answer 1: La comida.

You have to adapt to the unknown ingredients. The food.

Question 2: Toma sólo productos purificados (purified).

Answer 2: El agua.

Take only purified products. The water.

Question 3: Es importante llevar ropa adecuada cuando viajas.

Answer 3: El clima.

It is important to wear appropriate clothing when traveling. The weather.

Question 4: Lleva loción o crema con alta protección solar.

Answer 4: El sol.

Bring lotion or cream with high sun protection. The sun.

Question 5: Lleva tu pasaporte.

Answer 5: La identificación.

Take your passport. The identification.

\textit{\textbf{Spymore}}

You might be interested in
Anyone want to be friend...?
PSYCHO15rus [73]

Answer:

sorry, no but thanks for the points much appreciated

Explanation:

so u dont think im being mean i just dont make friends with randos in the internet

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
What is Havana, Cuba known for?
iogann1982 [59]

B) classic cars

D) paseo del prado

e) (Habana Vieja) Catedral de San Cristobal


When you go to cuba you most likely are to see classic cars. They are known for them.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What would you do in order to get a good price from a vendor
balu736 [363]
You would bargain or compromise, as they do in many Spanish countries.
5 0
3 years ago
Need 1-5 on the second one plz
seropon [69]

Answer:

1. Maria Elena y Nora tienen que estudiar mucho.

2. Nosotros siempre usamos la computadora.

3. De vez en cuando yo tengo que hablar con la maestra.

4. Muchas veces Alejandro hace la tarea.

5. Tu tienes que leer el libro todo los dias.

hope this is helpful :)

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
MATCH THE VERBS {ILL MARK U BRAINLIEST)
kompoz [17]

Answer:

1-D

2-G

3-H

4-I

5-C

6-B

7-E

8-J

9-A

10-F

7 0
3 years ago
Other questions:
  • HELP ME PLEASE!!!!!!!!!!!!!!
    13·1 answer
  • write BOTH verbs: estar and the -ing forms WILL ALWAYS end in -ando for -are verbs and -iendo for -er/ir verbs. USE LOWER CASE L
    8·2 answers
  • Fill in the missing words or phrases.
    12·2 answers
  • how do i say that my hero is my dad because hes funny outgoing and smart in spanish not the goog le translate way
    7·2 answers
  • 1. todos/ comer pescado fresco.
    8·2 answers
  • PLEASE HELP ME OUT WITH THIS ONE, WILL MARK BRAINLIEST IF RIGHT
    12·2 answers
  • 1.-Escribe un poema con las siguientes palabras: depresivo, Padre, Victor, Madre,Umbral, Hugo, Queso,Gato, Alma, Soria, Perro,Es
    6·1 answer
  • Pleaseee helppp spanishhhh if you know it plz help
    9·1 answer
  • Who knows how to do this pleaseeee help me. Answer the following questions about items found in your school. Use the pictures as
    10·2 answers
  • Por cuatro dólares al mes le ofrecemos cinco revistas la guía de Osorio de Madrid y un adose Ivo para su auto
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!