The answer is: [A]: TRUE .
_______________________________________
Answer: The power grabbing of the Axis countries implies that the United States must ramp up its preparations for war.
Explanation:
You included no paragraphs or reference to any passages so I gave the best answer I could based on general historical knowledge.
From the moment Japanese soldiers invaded Manchuria and German soldiers remilitarized the Rhine, the Axis powers of Germany, Japan and Italy began to capture more and more territory until the second World War broke out.
The U.S. all the way on the other side of the Atlantic and the Pacific (Japanese perspective), watched with some alarm especially when the world thought that Britain would fall. As a result, the U.S. began to ramp up preparations for war such that when the Japanese bombed Pearl Harbor in December 1941, the U.S. were not completely unprepared for war.
Answer:
illustrate the feelings of the characters.
In this passage, the dialogue serves to illustrate the feelings of the characters. We can see that Acrisius is angry, as he asks who the father of the child is. We can also see that Danae is proud to state that Zeus is the father. Both pride and anger are feelings, which are illustrated by the dialogue in the passage. Other ways to express the feelings that the characters of a story are having is through their actions or by using an omniscient narrator.
Explanation:
The sentence would be "Over the years, the research group has seen that humpback whales often live and hunt together for years"