The final two chess players are Frank and him. It is a type of noun that refers anaphorically to another noun or noun pharse.
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning
I don't believe a or b is the answer so i would eliminate those 2
Answer: I think it helps you get to a better school and I think its to show how consistent your grades are or something I honestly don't know either
Explanation:
First off, since you didn't post the text (written or pic) this answer might raise your teachs' eyebrow; don't say I didn't warn you.
In my opinion John Proctor's nature is naturally and instincitvely moral, however each action prior to his execution must not be seen as wholly moral or immoral but rather as an expression of the complex nature of a common man, selfish and altruistic at once, cruel and sensitive in sync.