Disadvantages:
1) Cost - less money for stockholders and less money to invest back into the company for future growth
2) Fairness - The board members or head of the Social Responsibility campaign make the ultimate decision and often times let their bias and opinions affect their judgment of what is best for the company.
3) Unintended Consequences - cause taxpayers to resent their government for supplying a service that a private business also pays for.
4)Enhanced Scrutiny - company undertakes a socially responsible cause falls under increased scrutiny from critics, customers and competitors
Answer:
Here is the answer
Explanation:
The phrase "bubble reputation" suggests that rather than being motivated by a lasting sense of virtue or duty, soldiers are just seeking ephemeral fame. ... Shakespeare, here, picks up a soldier as he best describes the temperament of a man in this stage of life.
Answer:
You have to answer it with your opinion and have facts to back it up. It's not multiple choice.
Explanation:
Something to Help you with this is the acronym R.A.C.E
First Restate the question
Second Answer the question (in your case with your opinion)
Third Cite the passage( in your case the themes disscused in the passage)
Fourth Explain (explain it by tying your opinions about highschoolers with the themes you discussed)
Fifth- Wrap it up and make the last sentence to sum it up.
You could do it that way or to make it faster just say your opinion and explain.
Answer: Year 114 BC was a year of the pre-Julian Roman calendar. At the time it was known as the Year of the Consulship of Balbus and Cato
Explanation: