1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Klio2033 [76]
3 years ago
12

Which lines from the passage support the theme “true strength is knowing when not to act”?

English
1 answer:
marusya05 [52]3 years ago
7 0

Answer:

c

Explanation:

You might be interested in
In the passage how are the narrators and their parents point of view towards the tree different
creativ13 [48]

Answer:

ne yazıyor burada jdjddjjd

4 0
3 years ago
Please answer this question sorry if it is upside down !
RideAnS [48]
*Chemical Molecules (Smallest)
* Organelles
* Cell
* Tissue
* Organ
* Organ system
* Organism (largest)
5 0
3 years ago
An effective conclusion to an informational text should
Novay_Z [31]
3 because it’s informational, so you need evidence.
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Part b: explain your answer to part a in 3-5 sentences with at least one piece lf evidence cited from the text
nikdorinn [45]

Answer:

Swift criticizes the poor/lower class since they have children that can not be taken care of, and they have to beg for food or the minimum things to be alive. The problem with these kids is that they become thieves or not useful for the nation. We can see this in the next lines: <em>"It is a melancholy object to those who walk through this great town or travel in the country, when they see the streets, the roads, and cabin doors, crowded with beggars of the female sex, followed by three, four, or six children, all in rags and importuning every passenger for an alms. These mothers, instead of being able to work for their honest livelihood, are forced to employ all their time in strolling to beg sustenance for their helpless infants: who as they grow up either turn thieves for want of work, or leave their dear native country to fight for the Pretender in Spain, or sell themselves to the Barbados."</em>

The next group that he criticizes is the Catholics since they are superior in number and want to give the Irish kingdom to James III, king of England. We can see it when the author says:  <em>"it would greatly lessen the number of papists, with whom we are yearly overrun, being the principal breeders of the nation as well as our most dangerous enemies; and who stay at home on purpose with a design to deliver the kingdom to the Pretender, hoping to take their advantage by the absence of so many good protestants, who have chosen rather to leave their country than stay at home and pay tithes against their conscience to an episcopal curate."</em>

Explanation:

In A Modest Proposal, Jonathan Swift suggests what Ireland can do with poor children and the benefits that his proposal will have.

In his proposal, he criticizes the lower class since its children are an inconvenience for the country and the Catholics since they are their main enemies. He mentions both o them in different sections of his proposal.

5 0
3 years ago
He had the eye of a vulture a. indirect B. Direct c.  simile
adoni [48]

Answer: indirect

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • We passed the School, where Children strove
    7·2 answers
  • Which statement from the novel "The Outsiders" shows why Ponyboy claims Johnny wasn't involved in Bob's death.
    8·2 answers
  • Help me out plz. I’m struggling.
    14·2 answers
  • You will often need to use more than one source when researching for a report.
    7·2 answers
  • Sample Response: The two pieces of art evoke different moods. The use of vibrant colors and bright lighting gives the painting a
    7·2 answers
  • Relationship between lennie and candy's dog
    6·1 answer
  • Explain what can and cannot be considered science and how science is practiced.
    12·2 answers
  • I was more than a runner. I was a racer. I often asked
    9·1 answer
  • GRAMMAR PRACTICE: COMPARING.ayuda​
    5·1 answer
  • Read the excerpt below from the poem “miss rosie” by Lucille Clifton and answer the question that follows.
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!