Answer:
Following are the responses to the given question.
Explanation:
Romeo and Juliet were the only other book that I read. I would be a little insulted as a feminist. Shakespeare portrays Juliet as also being essential. She appears clingy, too. Without the need for a guy, I believe that woman might go. She may even flourish under society at large pressure, which tells us why we need a guy. We aren't facts. This changes the way I view it by maybe getting the whole thing closer.
The only adverb in this sentence is the word <span>C. soon.
</span>A. Lonely is an adjective, B. drew is a verb, D. perched is an adjective.
Answer:
Idioms are figures of speech True
Explanation:
I hope this will help you :)
Answer:
Setting is important because it helps us visualize where the characters “live” in the stories we read. It's also important because it gives us a head start in understanding the plot and making predictions about events in stories.
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1