The answer is C, ethos. This excerpt appeals to ethics.
In the beggining, Joise had a terrible attitude towards everything. He explained to the reader how disappointed and bored he was to go on this trip in Coloma, California. Only his father stayed exited to show them the setting of California. But triple G, his great, great grandfather was a hero and great inspiration to him. After getting an assignmnet to write about a historical figure, Triple G, was his obvious choice. Motivated he wanted to find some facts on his great-great grandpa. Going to the library, he found out the truth about his heroic grandpa:/ and he wasnt so heroic anymore.
Remember the beggining? he had attitude? Now he comes to his father to tell him the secret he had firgured out with facts to explain how Triple G couldnt have been all that he says he was. Afterwards, Joise, realized that he had sadend his father. His character changes and also becomes sadned, like the story states, "his heart sank," after reading the 3 sentences he had only found on triple G.
i hope this makes sence:P
and i hope it helps
<span>:D</span>
Answer:
The correct answer is c. Give readers the good news immediately.
Explanation:
The message mentioned in the question is a type of <u>apology</u> presented to the customer. The opening sentence implies that there is some bad news. It would be better if the author would have presented the good news first because that would <u>keep the readers involved</u> and persuade them to read the text further.
Giving good news first gives a <u>positive impression</u> to the readers and compels them to read the text till the end.