There are two defintions of Crepusclar:
1. Something that resembles or relates to twighlight.
2. An animal active or is appearing in twilight.
 
        
                    
             
        
        
        
The answer is D. 4
The passage talks about how cats like to get attention, sentence 4 states "<span>The little rascals always find ways to snag some affection and attention" which is the main idea of the whole passage.
Hope this helped. Have a great day!</span>
        
             
        
        
        
<span>Edward Arlington Robinson wrote a poem called “Aunt Imogen” which takes into deep consideration the life of a woman who lives in the city far from her sister's farm but every now and then she visits her sister. His poem is considered part of early modernism because of his use of traditional verse form, but rather than describing actions of the character the poet looks into consideration Aunt imogen's reflection on her life, her realizations, and her attempt to cope with her circumstances. His work is much different because of his use of connotative and figurative language, and the themes of alienation and of self-reflection of the life of Aunt Imogen, a the end of the poem aunt imogen learns to cope with her feelings stating that “<span>They were not hers, not even one of them: She was not born to be so much as that, For she was born to be Aunt Imogen”</span></span>
        
             
        
        
        
Answer:
To provide details about the story's setting.
Explanation:
'A Girl Named Zippy' is a memoir of Haven Kimmel. This account of the author describes about her childhood spent in Mooreland in Indiana. 
In the given excerpt, Kimmel is describing the setting of her story. The setting of the place where she lived and spent her childhood.
<u>The setting describes the serenity of the small town of Indiana, Mooreland and also to suggest how small her town was.</u>
So, the correct answer is that the author is describing the plot of the story in the given excerpt. Thus option D (last option) is correct.
 
        
             
        
        
        
Answer:
Quizlet
this is the area or part of the brain that goes through maturity the most during adolescence