Answer:
The author responded to the conflicting viewpoints by describing a different alternative to it.
Explanation:
In "The High Line" passage, the author is trying to introduce with the beginnings of the High Line in New York City. The author describes how elevated mode of transport was constructed in the city and how it was opposed by the people of the city.
In the given passage, the author responds to the conflicting viewpoints by describing how that other cities also began to establish high lines.
Explanation:
it will be swooped floated and dove
Answer:
It depends on the context but I think it is a metaphor
Explanation:
Answer:
The objectives of the propagandist are sometimes positive. The Smokey Bear Wildfire Prevention campaign is a form of propaganda. These advertisements make an emotional plea – don’t be careless with fire or cute woodland creatures may be harmed. The campaign was incredibly successful in preventing forest fires, but it may also have contributed to the public’s aversion to controlled burning.
No matter how harmless it appears, propaganda should always be scrutinized, as it promotes decision making and action based on limited, sometimes false, information and emotional appeal. Propaganda targets and manipulates our emotions without the benefit of two-way communication or fact-based debate.
Explanation: