That's really good and it does make sense.
Answer: the hardships faced by the Pilgrims.
In this passage, we see that the author talks about the children of Pilgrims. He states that these children will talk about how their parents crossed the ocean and risked their lives in the wilderness. And the whole time, they prayed, and God delivered them. The passage discusses the hardships that the Pilgrims faced when they came to America.
Answer:
The answer is A
Explanation:
Sadness is the theme in the second stanza
Most soldiers came from the middle and lower classes, and Americans wanted to know more about them.With the onset of industrial and scientific advances, Americans no longer believed in the supernatural.With all of the death and destruction from the war, Americans wanted to escape into an ideal world.Despite the industrial and scientific advances, Americans still believed in the supernatural.