1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nadya68 [22]
3 years ago
15

How does modern communication affect friendships

English
2 answers:
KonstantinChe [14]3 years ago
6 0

Answer:

They allow faster and more efficient communication and can help build relationships. However, modern technologies can also have negative effects such as limiting personal contact and straining relationships. The nature of the effect depends in large part on the type of relationship.

Explanation:

harkovskaia [24]3 years ago
3 0

Modern communication affect friendships by making it easier for friendships to last longer. With devices such as computers and phones it makes it easier to keep in contact no matter how far your friend lives from you.

Not sure if this helps but yeah :o

You might be interested in
Please, help me. Am need it
stira [4]
There u go to go go got of
5 0
3 years ago
Which of the following Six Traits that you learned about are used during the draft process? There are multiple answers. Select a
professor190 [17]

Answer:

a and c are used during the brainstorming and rough draft process

8 0
3 years ago
Hiii you can help me plis
Jet001 [13]

Answer:

were and was

Explanation:

the words you need are were was wasn't for a lot of them it is was but there is a few that are were and wasn't if that makes sense

4 0
3 years ago
What are example of how we use appearance with our perceiving self
earnstyle [38]
Answer:
An example of how we use appearance to perceive things is seeing a very pretty, blonde lady and assuming she’s not smart. People think that beautiful, blonde women are not smart and have nothing but their looks so they use the woman’s appearance to perceive who she is. This is not always the case, there are beautiful women who are smart, but because of the stereotype some people assume there are none.

This is the best I can do, I didn’t really understand the question because of how it was worded, Hope it helps!
6 0
3 years ago
What information can be inferred from the passage above? lancelot hates king arthur. guenevere and lancelot know each other well
Sedaia [141]
The correct answer for this question is "guenevere and lancelot know each other well." <span>The information that can be inferred from the passage above is that </span><span>guenevere and lancelot know each other well. They know each other for already a longer time even their weaknesses are known to each other.</span>
8 0
3 years ago
Other questions:
  • How does the structure of the poem contribute to its meaning? Cite evidence from the text in your answer.
    7·1 answer
  • His proposition was acceded to. What does acceded mean?
    12·2 answers
  • PLEASE HELP (MOCKINGBIRD)
    13·2 answers
  • Transcribe the words hear, mate, blanket, book, large.​
    15·2 answers
  • How does Lennie try to justify the puppy’s death?
    8·1 answer
  • Need help ASAP pls
    11·1 answer
  • "Anson, you're excited, but you can't do everything," advised Enrique. "It's OK," said Anson. "I can handle it." "It looks that
    9·1 answer
  • 1
    10·1 answer
  • The American dream is open to interpretation.
    13·1 answer
  • Find a word that implies a win for the Springboks<br>​
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!