<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
The correct answer is C. Hidden Self
Explanation:
Johari Window is a model used for people to know themselves and others better through adjectives. This model includes four quadrants; one of these is the hidden self that should include features you know about yourself but other people ignore. This process involves self-disclosure because you disclose information about yourself such as qualities, feelings, fear, etc. Additionally, once you began disclosing this information the Hidden Self window shrinks because less information about you is hidden and this makes the Open self to expand (information about you that is known by you and other people). Thus, it is the Hidden Self quadrant the one that shrinks through self-disclosure.
Answer:
They are antonyms.
Explanation:
Antonyms are words that have opposite meanings like hot/cold or high/low.
Synonyms are words that have the same meaning like good/great or easy/simple.
Order has the opposite meaning as chaos.
A romance language is anything deriving from roman times, so in this case, its French. I hope this helped!