1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ket [755]
3 years ago
5

When the debate is lost slander becomes the tool of the user meaning

English
1 answer:
Aloiza [94]3 years ago
7 0

"When the debate is lost, slander becomes the tool of the loser(s)" refers to certain people's tendency to turn the biterness and humiliation of losing an argument into personal attacks against the debate opponent and their image.

To <em>slander</em> means to defame, to say false things about someone in an attempt to damage their reputation.

This statement is often attibuted to Greek philosopher Socrates, but there isn't any evidence supporting the fact that he originated the phrase, so it would be best to avoid quoting Socrates in this case, especially in school assignments.

You might be interested in
Use the number 913,256. Write the name of the period that has the 913 digits
PIT_PIT [208]
In the numerical form of the value, 913, 256.
If we deduce it as a set of individual numbers in 913

900, 000 = nine hundred thousand
10, 000 = ten thousand
3, 000 = three thousand
 
913 = nine hundred and thirteen thousand
Again if we combine the set word form of the number value we will have nine hundred and thirteen thousand for 913 in 913, 256.



3 0
4 years ago
How does paragraph 3 contribute to the development of ideas related to Amanda Gorman's auditory processing disorder
mihalych1998 [28]

The context clues show that paragraph 3 contributes to the development of ideas related to Amanda Gorman's auditory processing disorder and speech impediment as:

D. It reinforces the fact that Gorman approached these issues from a positive perspective in order to be able to write poetry worthy of being shared with the nation through the Presidential Inauguration, as well the ability to speak aloud these words from her heart clearly and effectively.

<h3>What are context clues?</h3>

It should be noted that context clues simply mean the hints that are given by the author in a literary work.

In this case, the context clues show that paragraph 3 contributes to the development of ideas related to Amanda Gorman's auditory processing disorder and a speech impediment.

It reinforces the fact that Gorman approached these issues from a positive perspective in order to be able to write poetry worthy of being shared with the nation through the Presidential Inauguration, as well as the ability to speak aloud these words from her heart clearly and effectively.

In conclusion, the correct option is D.

Learn more about context clues on:

brainly.com/question/11247029

#SPJ1

7 0
2 years ago
Help me Brainliest reward
astraxan [27]
The answer is A, I believe

hope this helps, have a great day and good luck!
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the author’s purpose in the Above passage, and how does he achieve it through his organization and choice of details
Orlov [11]

Okay. I cannot see the article, again but will try my hardest to answer this anyway.

The purpose can usually be seen in the first sentence or paragraph (unless you have an excerpt). Though it may not be too specific it will usually be backed up by evidence later in the passage. A purpose can always be proven by text details.

Choice of details: should support the purpose

organization: Some things are good for some purposes.

e.g. cause effect, shows the good or bad effects of a purpose. The author can support the purpose or no.

chronological can show how something has changed over time.

etc.

Try to identify the main structure and how the passage is organized and how it supports the main idea.

3 0
3 years ago
Read these lines from William Butler Yeat's "The Second Coming."
Virty [35]

Answer:

B. The world is descending into chaos

Explanation:

The poem "The Second Coming" from William Butler Yeats was written after the World War I that leaved Europe with great damaged, this poem refers to future violence, a time where the world will fall into chaos, later came the World War II that was a time of confusion and anarchy for the world.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Lisa says that 43 is a 2-digit odd number that is composite.is he right?explain
    5·2 answers
  • HELPPPP PLEASEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Which statement is a possible theme of "From Blossoms" by Li-Young Lee?
    12·2 answers
  • What is one of the characteristics of a strong theme?
    13·1 answer
  • Which type of poem is MOST LIKELY to have a great hero or heroine as its main character?
    12·1 answer
  • Which word is an interjection commonly used in advertising
    10·2 answers
  • Which of the following statements is false?
    12·1 answer
  • Bye! I'll see you ____________.
    8·1 answer
  • 1. Using a TRACER response format, explain the ways that Chapter 3 of the Great Gatsby emphasizes the motif of "perception versu
    7·1 answer
  • First Read: Concept Vocabulary
    5·1 answer
  • Define your wants and needs in your own words
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!