Answer:
Pony boy observe that he does see and everyone has a motivation to fight except him. Pony boy fights for self-defense and to defend his family and gang, Darry fights just to brag about his muscles and Soda pop only join because he only matches for fun.
Explanation:
Hope this helps :) And the book is good
It seems that you have missed the necessary options for us to answer this question, but anyway, here is the answer. Based on the given passage above, the details in the passage are suited to the audience which are <span>first-time computer users. Hope this helps.</span>
Filthy and sickly. soldiers would live in the same area for 4 years disease would be spread and injuried soldiers would have pretty bad infection
Answer:
The story is set in an imaginary time and place, in a kingdom whose king is semi-barbaric. His autocratic style is described in detail, and the narrator comments at length on his splendid arena.
Explanation:
wind which cause sandstorms