1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Eddi Din [679]
3 years ago
11

Which sentence supports the inference that Jim loves Della for more than just her looks?

English
2 answers:
katovenus [111]3 years ago
7 0

the answer  > "I don't think there's anything in the way of a haircut or a shave or a shampoo that could make me like my girl any less."

Based on evidence in the passage ( Della was proud of her beautiful hair and feels scared and sad about giving it up)

Anastasy [175]3 years ago
3 0

Answer:

C). “I don’t think there’s anything in the way of a haircut or a shave or a shampoo that could make me like my girl any less.”

Explanation:

i just did the assignment on edge and got it right ;)

You might be interested in
Mike Rose says that definitions of human intelligence should not be based solely "on grades in school and numbers on IQ tests"?
raketka [301]

Answer:

Yes, he is correct.

Explanation:

He is right because human intelligence may not be completely dependent on the grades and tests done at younger ages. Intelligence could come in many forms and in many different subjects. Not everything taught at school could be part of someone's intelligence, and that person could have strengths in other topics outside of the grades and tests done.

7 0
3 years ago
What does daisy say that reveals to tom that she is in love with gatsby
GenaCL600 [577]
<span>Tom realizes as she states this that Daisy is saying that she loves Gatsby. As the text puts it: She had told him that she loved him and Tom Buchanan saw. ... Daisy wants Tom to know she is in love (or at least thinks she is) with Gatsby and knows how to communicate this to her husband.</span>
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
In the great Gatsby
Anna71 [15]

Explanation:

She says that Myrtle had never seen Gatsby, That her sister was completely happy with her husband

4 0
2 years ago
In "To Build a Fire," the man ignores the old timer's advice and travels alone.
vova2212 [387]

Answer:

Stubborn and overconfident

Explanation:

he doesnt want help and dies bc hes stupid

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which idea is supported by the passage?
k0ka [10]

Answer:

you need some more information for me to answer this question

Explanation:

so get more info or a picture

8 0
3 years ago
Other questions:
  • How can Stefan best revise his writing to present his
    9·1 answer
  • .
    6·2 answers
  • how does the moon change in the course of the story "Embers of Moonlight"? Use two details from the passage to support your resp
    12·1 answer
  • If you wrote an essay about a poem, which would be an appropriate thesis
    7·2 answers
  • B. Write each sentence. Underline the verb or verbs in each sentence.
    5·1 answer
  • What are some good anime’s or kdramas to watch?​
    5·2 answers
  • The imagery used in the poem suggests that the rose is
    11·2 answers
  • Which quotation from paragraph 4 best supports the answer to Part A?
    5·1 answer
  • Happy 56th report!!! Congrats to me
    13·2 answers
  • HELPPPPP PLEASEEEEE Why is a persuasive essay typically written in third person?
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!