Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.
Gothic fiction is characterised by an atmosphere of suspense or mystery, shown in this case when the writer is saying that "something painful had met his eye".
Moreover, the word "tormented" when describing how the character feels and the phrase "a sudden jrk" when describing how he reacts, create the image of the character being afflicted and even frightened by something, which is also a characteristic of Gothic fiction.
The whole paragraph is conveying mystery, fright and even darkness.
Answer: down below
Explanation:
Both partners in a partnership should have the same rights and obligations, including the responsibility to listen to your wife. The obligation to be truthful. The duty to take responsibility for one's own actions.
Your answer is B. Adverb
Please mark me as brainliest if its correct :))
raising School taxes will appear in editrial