Declining relationship cause the southern colonies was pushing native american out of there homeland.
The answer is extrinsic motivation is that is shown in the
situation. Extrinsic motivation doesn't
always have to be another person, but it is some outside demand, obligation, or
reward that requires the achievement of a particular goal. Extrinsic motivation
is when I am motivated by outer factors.
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
<span>"Visual poetry" can be defined as poetry that is meant to be seen - poetry that presupposes a viewer as well as a reader.
Visual poetry, was made as an approach to consolidate picture and poetry. The significance of dialect is underscored in this sort of art, as the shapes the words make are similarly as critical as what they say. Literary scholars have distinguished visual poetry as an improvement of solid poetry yet with the qualities of intermedia in which non-authentic dialect and visual components prevail.
</span>
Answer: 450.28
Explanation:
225 divided by 3.14=71.7 so R=71.7 and the diameter would be 143.4 and C=3.14x143.4= 450.28