1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
iogann1982 [59]
3 years ago
13

How were the jews restricted in amsterdam?

History
1 answer:
SVETLANKA909090 [29]3 years ago
7 0
Children were forbidden to attend school.
Jews were required to wear a badge with Jew on it.
Jews had to surrender their bicycles.
Jews were also forbidden to use trams or cars.

Jews had to do their shopping between very restrictive hours.
You might be interested in
Match the vocabulary word with its meaning.
blagie [28]

Answer:

1. Holocaust

Answer: The systematic mass slaughter of European Jews and others in Nazi camps.

2. Genocide

Answer: The systematic killing of a people group by another.

3. Euthanasia

Answer: The practice of ending the life of an

individual suffering from an incurable

condition, as by lethal injection or

suspension of medical treatment.

4. Exterminate

Answer: To get rid of by destroying

5. Asocial

Answer: Unable or unwilling to conform to

normal standards of social behavior

6. Propaganda

Answer: Spreading information in order to

hurt or help an institution, cause, or

person

7. Collaborator

Answer: A person who cooperates with an

enemy nation

5 0
3 years ago
Can someone help me write two paragraphs about comparing and contrasting the Southern, Middle (Mid-Atlantic), and New England Co
ch4aika [34]

don't use my word for it, this is what it is!

talk about which states were involved!

Middle Colonies  

Regional statistics  

U.S. States  

Delaware

New Jersey

New York

Pennsylvania

talk about what it is!

The Middle Colonies were a subset of the thirteen colonies in British America, located between the New England Colonies and the Southern Colonies. Along with the Chesapeake Colonies, this area now roughly makes up the Mid-Atlantic states.  

Much of the area was part of New Netherland until the British exerted their control over the region. The British captured much of the area in their war with the Dutch around 1664, and the majority of the conquered land became the Province of New York. The Duke of York and the King of England would later grant others ownership of the land which would become the Province of New Jersey and the Province of Pennsylvania. The Delaware Colony later separated from Pennsylvania, which was founded by William Penn.  

And maybe its religion?

The Middle Colonies were the religiously diverse part of the British Empire, with a high degree of tolerance. The Penn family were Quakers, and the colony became a favorite destination for that group as well as German Lutherans, German Reformed and numerous small sects such as Mennonites, Amish and Moravian, not to mention Scotch Irish Presbyterians. The Dutch Reformed were strong in upstate New York and New Jersey, and Congregationalists were important in Long Island. The First Great Awakening invigorated religiosity and helped stimulate the growth of Congregational, Methodist and Baptist churches. Non-British colonists included Dutch Calvinist, Swedish Lutherans, Palatine Mennonites, and the Amish

3 0
3 years ago
Which viewpoint would represent the Northern viewpoint during the Constitutional Convention in the argument over slaves and repr
erastova [34]
The answer would be D, they wanted ot make slavery illegal.

If this was the appropriate answer make sure to mark as the brainliest!
-procklown
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Question 5 of 10
In-s [12.5K]
The answer might be B. People who needed help could receive it. Having a democratic government is “for the people” which the government cares about what the people want and think.
4 0
3 years ago
Scientific research on mental images suggests that we manipulate mental images in much the same way as we manipulate the actual
olya-2409 [2.1K]

Answer:

Yes it is a true statement hdhdhdh

7 0
2 years ago
Other questions:
  • Need help? Some one plis
    7·2 answers
  • Can a falcon and an owl occupy the same habitat
    9·1 answer
  • What policy was most of Europe following when Germany and Italy were getting aggressive in the 1930s? Help ASAP!
    8·1 answer
  • To whom did german military leaders surrender in may 1945?
    12·2 answers
  • Why is there a need to “free” the proletariat
    12·1 answer
  • Please help mee
    6·1 answer
  • Describe the four sectors of the fuedal pyramid and how they worked with one another
    9·2 answers
  • Uman opposed Spanish rule in Honduras
    7·1 answer
  • What problem did Tiberius Gracchus have with how soldiers were treated upon their end of their service to Rome?
    12·1 answer
  • You are a NASCAR pit crew member. Your employer is leading the race with 20 laps to go. He just finished a pit stop and has 5. 0
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!